Η Εταιρεία

Η εταιρεία ΝΤΑΣΙΟΣ ΕΠΕ  δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου 55 χρόνια και πλέον, είναι άμεσα συνδεδεμένη με την PEUGEOT καθώς μέλη της οικογένειας ΝΤΑΣΙΟΥ, είχαν ηγετικό ρόλο στην πρώτη παρουσία την μάρκας στην Ελλάδα.

Με οδηγό την δημιουργία μια ισχυρής και πρότυπης στον χώρο εταιρείας, η οποία θα διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της, τον επαγγελματισμό, την συνέπεια και το ήθος , ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΤΑΣΙΟΣ και ο γιος του ΔΙΟΝΥΣΗΣ έχουν δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο και άρτια εξοπλισμένο Κέντρο Επισκευής Αυτοκινήτων Peugeot & Citroen με την σφραγίδα του ομίλου PSA Group.

Η ΝΤΑΣΙΟΣ ΕΠΕ με την εμπειρία των 35 και πλέον χρόνων, εντάσσοντας στο δυναμικό της τους καλύτερους μηχανικούς αυτοκινήτων και εξοπλίζοντας τις μονάδες της με όλα τα σύγχρονα εργαλεία, είναι σε θέση να δώσει λύση σε κάθε σας ανάγκη, προσφέροντας άμεση ανταπόκριση, αξιοπιστία, εμπνέοντας πεποίθηση και εμπιστοσύνη.

Η ΝΤΑΣΙΟΣ ΕΠΕ με σεβασμό πάντα προς τον πελάτη της, με συνεχής αφοσίωση στην άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των αναγκών του αυτοκινήτου, έχει καθιερωθεί στις πρώτες θέσεις του After-Sales της ελληνικής αγοράς.

Ntasios Racing Car

Υπεύθυνος Συνεργείου


ΝΤΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Υπεύθυνος Τμήματος Ανταλλακτικών


ΝΤΑΣΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Προσωπικό Συνεργείου


ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΑΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΗΣ
ΜΥΡΣΙΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΥΡΣΙΛΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Τι είναι το EURO REPAR;

H ΝΤΑΣΙΟΣ Ε.Π.Ε για ακόμα μια φορά πρωτοπορεί και αλλάζει τα δεδομένα συντήρησης των αυτοκινήτων!

Σε συνεργασία με έναν από τους σημαντικότερους ομίλους σε παγκόσμιο επίπεδο στον χώρο του αυτοκινήτου,τον PSA GROUP και την υποστήριξη του ομίλου Συγγελίδη, Το συνεργείο μας ανήκει πλέον στο παγκόσμιο δίκτυο συνεργείων “EURO REPAR CAR SERVICE“.

Eurorepar logo

Τα συνεργεία του δικτύου “EURO REPAR CAR SERVICE” ικανοποιούν πλήρως τους πελάτες εκείνους που αναζητούν την οικονομικότερη λύση για τη συντήρηση και την επισκευή του οχήματός τους, αλλά χωρίς συμβιβασμό σε θέματα ποιότητας των ανταλλακτικών και των παρεχόμενων υπηρεσιών, προσφέροντας:

  • Συντήρηση και επισκευή για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων.
  • Διετή εγγύηση στα ανταλλακτικά και την εργασία.
  • Σχέση ποιότητας/τιμής, με το μεγαλύτερο όφελος σε όλη την ελληνική αγορά.
  • Πληρέστατη και άμεσα διαθέσιμη γκάμα ανταλλακτικών, με πιστοποιημένες προδιαγραφές.
  • Διασφάλιση που παρέχει μια διεθνούς αναγνωρισιμότητας μάρκα η οποία υποστηρίζεται από το Group PSA.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται από ειδικά καταρτισμένο προσωπικό το οποίο εκπαιδεύεται συστηματικά αξιοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε ό,τι αφορά τις μεθόδους συντήρησης και επισκευής, χρησιμοποιώντας διαγνωστικά εργαλεία αντίστοιχα με εκείνα των επίσημων αντιπροσωπειών και ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων. Επίσης οι τεχνικοί του δικτύου προτείνουν διαγνωστικούς ελέγχους οι οποίοι ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στις απαιτήσεις κάθε οχήματος καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα μηχανικών μερών και άλλων τμημάτων που υπόκεινται σε φθορά.

Ενδεικτικές της ποιότητας των εργασιών που παρέχουν τα μέλη του δικτύου Euro Repar Car Service είναι οι πιστοποιημένες διαδικασίες που ακολουθούνται στη συντήρηση των επιβατικών και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, η οποία πραγματοποιείται με βάση τον οδηγό συντήρησης του κατασκευαστή κάθε αυτοκινήτου.