Η Εταιρεία

Η εταιρεία ΝΤΑΣΙΟΣ ΕΠΕ  δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου 55 χρόνια και πλέον, προσφέροντας τις υπηρεσίες της και εκπληρώνοντας κάθε προσδοκία των πελατών της. To 1985 στο τιμόνι της εταιρείας περνάει ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΤΑΣΙΟΣ.  Όραμά του, η δημιουργία μια ισχυρής και πρότυπης στον χώρο εταιρείας, η οποία θα διακρίνεται για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, τον επαγγελματισμό, την συνέπεια και το ήθος.

Με οδηγό λοιπόν αυτό το όραμα αλλά και το πάθος του για το αυτοκίνητο ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΤΑΣΙΟΣ, δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο και άρτια εξοπλισμένο Κέντρο επισκευής αυτοκινήτων, μία νέα έκθεση αυτοκινήτων Peugeot διευρύνοντας τις δυνατότητες εξυπηρέτησης των πελατών του και ένα από το πιο έμπειρα αγωνιστικά τμήματα αγώνων αυτοκινήτου κατακτώντας πολλά πρωταθλήματα αναβάσεων και ταχύτητας.

Σήμερα, με εμπειρία 32 χρόνων και συνεχής αφοσίωση στην άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών η εταιρεία ΝΤΑΣΙΟΣ ΕΠΕ, έχει καθιερωθεί στις πρώτες θέσεις του After-Sales της ελληνικής αγοράς.

Η ΝΤΑΣΙΟΣ ΕΠΕ έχει εντάξει στο δυναμικό της τους καλυτέρους μηχανικούς αυτοκινήτων με εμπειρία στον χώρο. Έχει εξοπλίσει τις μονάδες της με όλα τα σύγχρονα εργαλεία ώστε να είναι σε θέση να δώσει λύση σε κάθε σας ανάγκη, προσφέροντας άμεση ανταπόκριση, αξιοπιστία, εμπνέοντας πεποίθηση και  εμπιστοσύνη.

Ntasios Racing Car

Υπεύθυνος Συνεργείου


ΝΤΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Υπεύθυνος Τμήματος Ανταλλακτικών


ΝΤΑΣΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Προσωπικό Συνεργείου


ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΑΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΗΣ
ΜΥΡΣΙΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΥΡΣΙΛΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ