Pick-up Delivery by NTASIOS

Στη ΝΤΑΣΙΟΣ ΕΠΕ, αναγνωρίζουμε ότι ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, γι’ αυτό δημιουργήσαμε την υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης οχήματος, Pick-up Delivery by NTASIOS. Στόχος μας είναι να μπορείτε να ακολουθείτε το πρόγραμμά σας χωρίς να αναλώνεστε σε επιμέρους διαδρομές ή να περιμένετε στο συνεργείο χάνοντας χρόνο.

Το προσωπικό μας παραλαμβάνει το όχημά σας όταν χρειαστεί Service ή κάποια άλλη Επισκευή από τον χώρο εργασίας σας ή το σπίτι σας και το μεταφέρει στις εγκαταστάσεις μας. Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου γίνεται ένας έλεγχος της κατάστασής του και κρατάμε γραπτή αναφορά.

Πραγματοποιούμε το προγραμματισμένο Service, κάνουμε διάγνωση των πιθανών βλαβών, κοστολογούμε την πιθανή επισκευή για το αυτοκίνητό σας και αφού πρώτα επικοινωνήσουμε μαζί σας και μας δώσετε την έγκρισή σας, ολοκληρώνουμε όλες τις εργασίες. Τέλος, σας επιστρέφουμε το όχημα στο χώρο που θα μας υποδείξετε.

  • Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για τους εντός Νομού Αττικής ενδιαφερόμενους.
  • Ο ενδιαφερόμενος μπορεί, εάν θέλει, να επιλέξει μόνο την παραλαβή ή την παράδοση του οχήματος, κατόπιν συνεννόησης.
  • Το κόστος της επισκευής ή του Service, τα οποία συμφωνείτε με τον Τεχνικό μας Σύμβουλο, δεν περιλαμβάνουν την υπηρεσία του Pick-up Delivery by NTASIOS.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για το κόστος της υπηρεσίας μας.